100 rullaa jeesusteippiä jaossa 27.10.

Tämän viikon lauantaina 27.10. juhlimme Keski-Suomessa Kokoomuksen 100 vuoden työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Sen kunniaksi jaan klo 10-11 Laukaan K-supermarketin teltalla 100 rullaa jeesusteippiä tai jesaria, kuten me kirkollisessa piireissä vanhaa kunnon harmaata ilmastointiteippiä tuttavallisesti kutsumme. Tervetuloa juhlimaan kanssamme kakkukahvien kera. Juhlahumussa mukana myös Kokoomuksen puoluesihteeri Janne Pesonen sekä Keski-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen klo 10-10.30. Nähdään teltalla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s