Lähden kuntavaaleihin ehdolle tavoittelemaan laukaalaisilta luottamusta jatkokaudelle kunnanvaltuutetun tärkeään tehtävään

Olen saanut politiikassa tehdä paljon ja olla monessa mukana. Tulin valituksi Laukaan kunnanvaltuustoon ensimmäisen kerran vuonna 2012. Ensimmäisellä valtuustokaudella olin Laukaan kunnanhallituksen jäsen, Laukan Vesihuolto Oy:n hallituksen jäsen sekä Työterveys Aallon johtokunnan jäsen. Tällä valtuustokaudella olen ollut tarkastuslautakunnan puheenjohtaja. Lisäksi olen ollut maakuntavaltuuston ja Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin hallituksen jäsen.

Omassa puolueessani minulla on ollut useita luottamustehtäviä. Laukaan Kokoomuksen puheenjohtajana toimin vuodesta 2015 viime vuoden loppuun. Saman ajan olin myös Keski-Suomen Kokoomuksen hallituksen jäsen. Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa olin Kokoomuksen ehdokas Keski-Suomen vaalipiirissä. Vuoden 2022 kesään saakka olen Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen, joka on Kokoomuksen ylin päättävä elin puoluekokousten välillä.

Mikäli maan hallituksen suunnitelmat toteutuvat tulevan valtuustokauden merkittävän uudistus on sote-uudistus. Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksessa vastuu sotepalvelujen ja pelastustoimen järjestämisestä siirtyy kunnilta hyvinvointialueille. Seuraavalla valtuustokaudella kunnat tarvitsevakin valtuutettuja, joilla on näkemystä ja perspektiiviä oman kunnan kehittämiseen. Sen minkä teen, haluan aina tehdä täydellä sydämellä ja asioihin paneutuen.

Ilman toimivaa taloutta ei olisi hyvinvointia, ei koulutusta, ei terveydenhoitoa, ei ikäihmisten palveluja, ei sosiaaliturvaa – eikä juuri mitään muutakaan inhimillistä, humaania, lämmintä ja vastuullista. Yhtälö on oikeastaan yksinkertainen: kun kunnassa ihmisillä on hyvän elämän eväitä, sen sydän sykkii, talous on hyvässä kunnossa ja syntyy työtä ja työpaikkoja. Se taas tarkoittaa Ilmarille päiväkotipaikkaa kotikulmilta, Lauri-vaarille kuuntelevia korvia, Irmelille sytostaattihoitoa, toimivaa ojarumpua, sekakuorolle harjoittelutiloja, Eemelille vieroituspalveluja ja naapurin Lissulle työttömyysturvaa sekä koulutusta uuteen työhön.

Me emme ainoastaan puhu kauniita ja pyri hyvään, vaan ryhdymme toimeen ja teemme hyvää. Siksi sydän on oikealla. Satoi tai paistoi.

Hanna Laakso
kuntavaaliehdokas (kok.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s